Erbjudanden

FÖR DIN TRYGGHET ERBJUDER VI ALLTID EN


GRATIS KONSULTATION

Alla nya kunder får 15 minuter gratis konsultation via telefon. Hör av er till Lejon Juridik för att boka en tid för att bli uppringd!

 

Erbjudandet gäller konsultation kring testamente, äktenskapsförord eller samboavtal. Enbart nya kunder kan nyttja erbjudandet och endast en gång per person.

När man anlitar en jurist är det inte alltid man först vet riktigt vad man behöver. Det är inte ovantligt att man under ärendets gång kommer fram till att man behöver fler eller andra dokument än de man först trodde. Exempelvis är det vanligt att man kontaktar juristen för att få hjälp med ett testamente men det visar sig att det egentligen är testamente man behöver. Just detta är en av de absolut viktigaste anledningarna till att du alltid ska börja med en konsultation där vi tillsammans går igenom dina behov.

I många fall kan du få ett fast pris på de juridiska tjänster du vill köpa. Börja med att kontakta Lejon Juridik för att beskriva ditt ärende, boka in en första konsultation och ange att du vill ha ett fast pris för den hjälp du behöver.

Behöver jag ett testamente?

Om du saknar testamente när du avlider kommer alla dina tillgångar fördelas mellan dina närmaste släktingar (föräldrar, syskon, barn osv.). Om du saknar nära släktingar tillfaller allt du äger Allmänna arvsfonden.

 

I ett testamente kan du bestämma vem som ska ärva dina tillgångar när du dör. Du kan även ange villkor för hur du önskar att tillgångarna ska användas av de som ärver.

 

Viktigt att tänka på är att en sambo INTE automatisk ärver. Om två personer är sambo och har gemensamma barn och inte har något testamente innebär det att barnen ärver alla den avlidnes tillgångar. Den av föräldrarna som fortfarande lever kan då bli tvungen att flytta ut ur det gemensamma hemmet eftersom barnen har ärvt den avlidne sambons del av huset och det därför kanske måste säljas.

 

Om två personer är sambo den ena dör utan att ha ett testamente och den saknar nära släktingar, den närmaste levande släktingen är en kusin och kusiner ärver inte, så kommer hela arvet gå till Allmänna arvsfonden. Sambon ärver ingenting, trots att det inte finns några andra anhöriga.

 

 

 

ERBJUDANDE TILL NYA KUNDER

Erbjudandet gäller endast nya kunder och enbart ärenden gällande testamente, äktenskapsförord eller samboavtal.

FÖRSTA 15 MINUTERNA

0 KRONOR

 

TOTALT 15 MINUTER

 

TOTAL KOSTNAD 0 KRONOR

YTTERLIGARE 45 MINUTER

1 125 KRONOR

 

TOTALT 1 TIMME

 

TOTAL KOSTNAD 1 125 KRONOR

VARJE EXTRA TIMME DÄREFTER

1 500 KRONOR

 

TOTALT 2 TIMMAR

 

TOTAL KOSTNAD 2 625 KRONOR